Ronnie

1,6 mmol/L ketoner i blodet. Hva spiste jeg i går?

No Comments

Dagens måling er gjort

Hvorfor har verdien synket så mye på en dag? Er det slik kroppen fungerer eller er det noe jeg spist dagen før?

Hvis jeg ser på hva jeg spiste 1. august og 3. august, har jeg begge dagene spist pølse i papir fra Leiv Vidar. Den 1. august en hamburger pølse, den 3. en ostepølse med bacon. Er det grunnen til at ketonverdien er så lav dagen etter? Jeg vet ikke, men ellers har jeg spist og drukket nesten det samme. Jeg kutter pølser fra kosten og sjekker om verdiene stiger.

Jeg har forresten laget en side som inneholder alt jeg spiser og drikker. Den ligger i headingen og heter “OPTIMAL ketose”. Gi meg gjerne tilbakemeldinger på om det er noe jeg spiser som kan forstyrre ketonverdiene mine.

 

Leave a Reply