Ronnie

Kyllingkebab på Lillestrøm stasjon

4 Comments

image

En deilig lunsj. På Lillestrøm stasjon kjøpte jeg denne kyllingkebaben på Nye Dennis kebab. Ikke noe problem å modifisere den til en lavkarbo variant. Bare hopp over maisen og sausen. Selv bestiller jeg den i brød fordi det er enklere å spise kebaben ut av det. Men kaster brødet på vei ut. Stor tilfredsstillelse. Smiler

4 Comments (+add yours?)

 1. Åse
  aug 06, 2012 @ 16:26:53

  Jag har märkt att jag blir så hungrig dagen efter att jag ätit Kebab! Detta trot att jag inte äter varken bröd eller majs! Undrar vad man kryddar kebabköttet med? Tror att det kan finnas en del tillsatser och socker här!

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   aug 06, 2012 @ 16:45:35

   En kyllingkebab er jo veldig mager, derfor ber jeg om at de legger på dobbel ost. En under kjøttet og en over. Disse smelter inn i kjøttet. I tillegg bruker jeg bearnaisesaus. På den måten metter den mer.

   Kjøttet blir marinert, det kan godt tenkes at marinaden på forskjellige steder både inneholder sukker, dårlig olje og E621. Det kan være vanskelig å få vite, da marinaden ofte er en yrkeshemmelighet. Men det er lov å spørre.

   Svar

 2. Hm
  aug 05, 2012 @ 23:12:22

  Egentlig skjønner jeg ikke at det skal være så stor “tilfredsstillelse”. Det er helt greit, du spiser ikke brødet, men det er andre som gjør det, og da mener jeg det er bedre å si at “jeg er på lavkarbo, så dropp brødet”, eller, man trenger ikke å si at man er på lavkarbo engang, bare at dem skal kutte ut brødet.

  Det verste jeg vet er all maten som blir kastet her i landet, vet man at man ikke kommer til å spise noe, særlig på steder som er rause med porsjonene, ber man dem kutte ned på porsjonen.

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   aug 06, 2012 @ 11:31:57

   Jeg ble ikke overrasket over at du reagerte på det, Hm. Jeg kastet to servietter også…

   Svar

Leave a Reply