Ronnie

Jeg er tilbake i optimalketose etter sykkeløkten

4 Comments

Endelig er jeg tilbake i optimal ketose

Den 10. august syklet jeg en hard treningsøkt på 22 timers fastende mage i to timer på en intensitet på 90,3 % av makspuls. Dette gjorde at jeg den 11. august målte 5,3 mmol/L ketoner i blodet og havnet i sultketose. Jeg burde nok ha spist mer mat etter treningen for å ikke havne der. Den 12. august var jeg på god vei ned igjen, men fremdeles i sultketose (ref dr Jeff Volek). I dag, 13. august, er jeg tilbake i optimal ketose hvor jeg ønsker å være.

Jeg jobber fremdeles med legemiddelindustrien om å få tilsendt ketonmålere for blodet. Send meg en mail til ronnie@lavkarboliv.no så kommer jeg tilbake til deg så fort jeg vet noe.

4 Comments (+add yours?)

 1. Kåre Kristiansen
  aug 14, 2012 @ 21:34:32

  Hei Ronnie. Jeg ringte Abbott Norge og det var bare å sende mail til ordre.adc@abbott.no og be om en eller to målere og vips var de i posten etter to dager. Jeg gikk også inn på den svenske siden til Abbott og bestilte. Selv om det svenske personnummeret er et siffer mer enn vi har i Norge, kuttet jeg ut det siste og fikk 2 målere i posten i dag, så nå har jeg fire!!!! “Donerer” gjerne 2 av dem….

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   aug 16, 2012 @ 07:37:07

   Så bra. Rart de ikke har informert meg om det. Da skal jeg jammen gjøre det jeg også.

   Takk for donasjon, jeg kommer tilbake med adresser. I like!

   Svar

  • Lisbeth
   aug 16, 2012 @ 10:31:02

   Hei Kåre.
   Kan du si hva du betalte?

   Svar

 2. Maya
  aug 13, 2012 @ 18:40:56

  Hei. Har sendt mail. Håper du har fått den. Dette er kjempeinteressant. Kutter fløte jeg og nå 🙂

  Svar

Leave a Reply