Ronnie

Da er jeg snart i mål

No Comments

Vekten peker oppover, kraftig oppover.

Jeg har vært en liten tur nedom 75 kg. Det trivdes jeg ikke med i det hele tatt. Følte meg uthulet og for tynn. Derfor bestemte jeg meg for å legge på meg 5 kg.

Måten jeg har gjort det på er å tilføre ingredienser som jeg vet hindrer fettforbrenningen min. Ingredienser som kremfløte, ost, bær og 70 % sjokolade. Det har også blitt en PepsiMax i ny og ne, desverre. Men da kan man se hvor fort det går oppover når man ikke er forsiktig. Ved ett tilfelle spiste jeg til og med Pizza, for jeg har savnet en god Peppes Pizza. Opplevelsen var fantastisk i munnen, men når den havnet i magen følte jeg meg oppblåst og uvell. Jeg er rett og slett ikke tilpasset å tilføre så mye mel.

Ved et annet tilfelle spiste jeg en browies. Igjen fantastisk i munnen, men når den havnet i magen følte jeg meg uvell resten av dagen…

Når jeg passerer 80 kg som jeg regner med å gjøre i morgen. Går jeg tilbake til et lavkarbo kosthold igjen.

Leave a Reply