Ronnie

3 timer og 15 minutter på 87 % av makspuls

2 Comments

Helt utrolig. Den røde kurven er hjerteslag med aksen på venstre siden. Den sorte er fart med aksen til høyre.

I går testet jeg sykkelturen min igjen. På 12 timers fastende mage syklet jeg 8 mil, Maura – Skedmokorset – Lillestrøm – Kløfta – Maura. Jeg hadde 1,6 mmol/L ketoner i blodet når jeg satte meg på sykkelen.

Tidligere har jeg gått i veggen rundt to timer, men i dag holdt jeg helt hjem. Desverre fikk jeg problemer med pulsbåndet rundt 1:37 som bidro til at jeg måtte stoppe og ta ut batteriet og sette det inn igjen. Men med dette inkludert i snittpulsen, så ble den på 170 slag i minuttet. Makspulsen min er målt hos Melkesyrefabrikken til 195. Utregningen blir dag 170/195*100, altså 87 % av maks! Legg merke til de siste 5 minuttene. Jeg avsluttet hele økten med 98% av makspuls…

Her er pulskurven min fra 16. august hvor jeg gikk i veggen etter 2:05:

Her er pulskurven min fra 10. august hvor jeg gikk i veggen etter 1:53:

Jeg sluttet målingene så jeg legger ut begge registreringene. Den over er økten. Den under er min kamp med å komme meg hjem:

2 Comments (+add yours?)

 1. Oskar
  sep 01, 2012 @ 09:06:53

  Imponerende, Ronnie
  Utrolig at du klarer å ligge med så høy puls i over tre timer, og så presse deg opp i 97% av maks på slutten.

  Svar

 2. Steinaldermannen.no
  aug 30, 2012 @ 15:54:36

  Veldig imponerende! Men jeg lurte på en ting: Du skriver at du ved tidligere forsøk møtte veggen etter ca to timer, men nå holdt ut hele tiden. Hva tror du dette skyldes? Er det trening/erfaring/bedre fysikk, eller er det bedre forberedelser, f.eks. optimale ketonverdier ved start som gjør utslaget?

  Svar

Leave a Reply