Ronnie

I morgen blir det sykling!

4 Comments

Test i morgen: 80 km i 85 % av makspuls i tre timer…

Jeg gleder meg som en unge. I morgen skal jeg ut å sykle min 8 mils tur i optimal ketose. Forholdene ligger til rette for at jeg ligger der i morgen. Så i dag blir det ingen tilslag av fløte, ost eller andre ingredienser jeg ikke er sikker på.

Sofie Hexeberg sendte meg en mail i går å gratulerte med at jeg hadde gått ned over 7 kg på en måned. Det er faktisk riktig. Har ikke tenkt på det. Jeg har vært så opptatt med å justere kostholdet til å ligge i optimal ketose. Smiler

TUSEN TAKK, Sofie! Jeg satte pris på mailen!

4 Comments (+add yours?)

 1. Maud
  aug 29, 2012 @ 16:38:59

  Man kan beställa online från Tyskland. http://www.berlindaversandapotheke.de/artikelsuches.php?newSearch=1&volltext=FREESTYLE+Precision+Beta+Ketone+Blutketon+Teststr.
  Kostar €13.37 för tio-pack, sett att flera i Sverige lyckats och fått leverans efter en vecka, själv boendes i England fick dem efter mindre än en vecka.

  Svar

 2. Maya
  aug 29, 2012 @ 10:39:41

  Takk for svar Monique.
  Da skal jeg prøve å bestille, ser de er billigere (129) i danmark, men ser ikke at de sender til Norge.

  Maya

  Svar

 3. Maya
  aug 28, 2012 @ 20:30:17

  Hei! Så utrolig gøy å følge med deg. Og for en fantastisk veknedgang. Jeg sykler også masse og spiser lavkarbo. Men vekta rikker seg ikke. Nå har jeg endelig fått Freestyle Precionene min. Men jeg ble overrasket over at stripsene koster 399/10 stk i Norge. Har du funnet de rimeligere?

  Svar

  • Monique
   aug 28, 2012 @ 23:59:40

   Mycket billigare i Sverige! kr270! Men det finns även en hemsida i tyskland som har, ännu billigare som man skickar efter… 🙂

   Svar

Leave a Reply