Ronnie

Fortere tilbake i optimal ketose

1 Comment


Det ser ut til at jeg kommer raskere tilbake i optimal ketose når jeg trente under melkesyreterskel.

Den 16. syklet jeg en tur på to timer under melkesyreterskel, altså 85 % av makspuls på 12 timers fastende mage. Denne gangen gikk jeg ikke tom pga melkesyre men energi. Jeg ble svimmel, ufokusert og valgte å stoppe. Jeg tror ikke det er smart å faste så lenge før en så tøft økt. Neste gang blir det lettfordøylig mat tre timer før økten. Blir spennende å se.

Men i kveld blir det vin! Hi hi

One Comment (+add yours?)

 1. Anders Skogberg
  aug 20, 2012 @ 11:58:59

  Hejsan Ronnie! Du har väl läst Frank Nilssons bok “Istället för doping”! Om inte så finns det en del om träning där och om muskelfibrer, mjölksyraträning och inte. Kan svaret finnas där tillsammans med vad du kommit fram till!?
  MVH
  Skogberg

  Svar

Leave a Reply