Ronnie

1,8 mmol/L i dag uten melkeprotein i går

5 Comments

I går spiste jeg ikke melkeproteinet kassein.

Og verdiene steg. Jeg begynner å se en sammenheng mellom lave verdier med melkeproteinet og høyere uten. Er det jeg som er følsom for proteinet som vi også kaller kuproteinet, eller er dette en normal reaksjon?

Igår så næringsverdiene slik ut:

 

5 Comments (+add yours?)

 1. Linn
  aug 19, 2012 @ 12:37:56

  Tusen takk for svar 🙂 Med ett blir LCHF litt vanskeligere.. Men skal få det til å gå!

  Svar

 2. Oskar
  aug 16, 2012 @ 22:52:35

  Artig å følge dine målinger, men hvor er det blitt av vektdiagrammet?

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   aug 17, 2012 @ 11:38:06

   Hei, Oskar. Du la merke til det, ja. He He. Jeg skal legge den til i morgen, lover. Smiler

   Svar

 3. Linn
  aug 16, 2012 @ 16:16:04

  Hei! Jeg spiser LCHF og følger med på bloggen din. Jeg har tidligere prøvd å finne mer ut om Kassein, men finner lite info. Jeg har fått påvist intoleranse for Kassein, men syns det er vanskelig å vite om jeg holder meg unna det, eller om jeg kanskje spiser mye av det når jeg spiser LCHF. Kan du noe om Kassein, så hadde jeg vært veldig takknemlig for svar 🙂 Eneste jeg vet er at det er et melkeprotein, men finnes dette da i alle typer melkeprodukter?? Er det Kassein hver gang det står at et produkt inneholder melkeprotein? Eller kan melkeprotein også være noe annet enn Kassein? Beklager rotete innlegg/spørsmål..

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   aug 17, 2012 @ 11:36:04

   Hei, hei. Proteinet kommer fra kumelk. Også kalt kuprotein eller melkeprotein. Alle produkter som kommer fra kumelk inneholder kassein.

   Jeg har lagt merke til at dette er svært dårlig merket. Prøv å finne produkter som er basert på melk fra andre dyr. Lykke til! Ronnie

   Svar

Leave a Reply