Ronnie

Ketonverdi 1,2 mmol/L, hmmm

1 Comment

I dag tidlig målte jeg kun 1,2 mmol/L ketoner i blodet.

Det synes jeg var merkelig. Jeg har ikke gjort endringer i kosten annet enn at jeg har spist noe bree ost, gul ost og spist tre tomater.

Kan det være slik at jeg reagerer så sterkt på kuproteinet kassein, også kalt melkeprotein. Logisk forklaring når man ser verdiene etter kremfløte inntaket mitt den 26., 27. og 28. juli. Samt 6. og 7. august. Er det slik at jeg reagerer så kraftig på dette? Jeg føler ikke ubehag av å spise det, men noe gjør at fettforbrenningen stopper.

Under har jeg tatt med næringsfordelingen av matinntaket i går. Det er kjempe lærerrikt å se hva man spiser når man sammenlikner dette med ketonverdier i blodet. Man lærer kroppen sin å kjenne på en helt fantastisk måte. Men jeg anbefaler ikke å gjøre dette dersom man har psykiskeproblemer med å bare å veie seg. Skuffelsen kan bli stor å se at ketonverdiene ikke ligger der du ønsker. Men selv har jeg ingen problemer med det. Det er for meg en motivasjonsfaktor for å ligge i optimalketose til sykkelsporten jeg driver med.

 

De tre tomatene jeg spiste inneholder 3-4 karbohydrater hver, men jeg vil ikke tro at det er dem som hindrer kroppen i å forbrenne fett det må være Bree og gulost. Jeg fjerner de fra menyen en stund og ser hva som skjer. Gleder meg til i morgen for å se nye verdier.

Se min kost-, trenings og ketondagbok her

Ellers gleder jeg meg til at gutten min begynner i 3. trinn. Stolt far!

One Comment (+add yours?)

 1. Åse
  aug 15, 2012 @ 19:00:34

  Men enligt Voleks diagram så ligger du fortfarande på fettförbränning, fast inte på lika hög nivå som förut.
  Jag tror också att det kan vara mjölkproteinet eller kanske mer NÄR du åt osten. Åt du den mellan måltiderna så kan det kanske påverka kroppen mer än om du tog osten i samband med måltid.
  Spännande morgondag!

  Svar

Leave a Reply