Ronnie

Jeg har ikke så lett for å komme i optimal ketose

No Comments

Å være i ketose er selvfølgelig viktig om du ønsker å gå ned i vekt. Men jeg ønsker å trene i optimal ketose…

Jeg har målt ketonverdiene mine i blodet siden 26. juli om min målsetting  er å havne i optimal ketose med verdier mellom 1,5 – 3 mmol/L. Men det viser seg å ikke være så lett. Kremfløte alene ødelagde mange dager for meg. Verdiene 5. aug, 6. aug, 7. aug er mens jeg drikker kremfløte. Så jeg ble nok satt tilbake 3-4 dager om ikke enda lengre pga det. Nå er det viktig for meg å ikke innføre ingredienser som fører meg ut av ketose. For jeg ønsker å se hvor gunstig optimal ketose er for trening på høy intensitet (85 % av makspuls) over lengre tid (3-6 timer) uten næring annet enn vann med noe salt i (dette for å ikke dehydrere).

I dag begynner jeg å ta tilskudd av MCT olje. Monique Forslund som også måler ketonverdiene sine har fått gode resultat med å drikke dette som tilskudd. Gå til bloggen hennes her

Jeg har kontaktet firmaet som har disse målerne og jobber med å få tilgang til noen hundre. Send meg en mail på ronnie@lavkarboliv.no om du er interessert i dette så kommer jeg tilbake til deg med mer info.

Leave a Reply