Ronnie

Monique bidrar i Norge

No Comments

image

Tidligere i år ble, kjæresten mi, Monique Forslund (lifezone.se) intervjuet av journalist Tone Rise fra Glade barn i barnehagen. Bladet er du spesialmagasin for barnehage foreldre i Norge. Artikkelen finner du på side 112 med overskriften Kos uten mat.

image

Monique driver sin egen Montessori barnehage i Karlstad og har 20 års erfaring fra barnehage. Monique mener at bursdagsfeiring ikke skal knyttes til mat og søtsaker som sjokolade, is, brus og kaker. Hun mener at kos skal forbindes med oppmerksomhet og tilstedeværelse. Barn hos henne som fyller år blir midtpunktet den dagen. De får heist flagget i hagen og får sin egen krone. I tillegg blir fortellingen om hva som har skjedd i deres liv det siste året lest høyt for alle. Fortellingen er skrevet av foreldrene. På denne måten blir ikke mat knyttet til kos forklarer Monique.

Leave a Reply