Ronnie

Å være i ketose eller ikke

2 Comments

image

For å finne ut om du er i ketose er den sikreste måten å måle ketoner i blodet. Slike ketostix man tisser på måler kun ketoner i urinen og gir ingen fasitsvar om man faktisk er i ketose. Å være i ketose bør verdiene ligge på mellom 1,5 og 3. Resultatet mitt i dag indikerer at by-turen i går tok meg direkte ut av ketose. Jeg kommer til å måle keton verdier hvor morgen sammen med blodsukkeret. Skal bli spennende å se utslagene på forskjellig inntak av matvarer og drikke fremover.

2 Comments (+add yours?)

 1. Ronnie W. Mathisen
  jul 29, 2012 @ 02:40:09

  Ja, dette er kjempe interessant. Det er nok mange lankarboere som ikke er i ketose rundt om kring. Selv har jeg spist lavkarbo med under 20 gram karbohydrater i snart tre år, men var altså ikke i ketose. Spennende.

  Svar

 2. Lisbeth
  jul 26, 2012 @ 23:13:22

  Hei!

  Nyttig informasjon!!
  Du måler altså i blodet,hvor kjøpte du den?

  Lisbeth

  Svar

Leave a Reply