Ronnie

Ingen Aspartam på meg i Stockholm

7 Comments

image

Jeg er nå på min femte dag uten Aspartam og Acesulfam K, and I like.

Overgangen var egentlig ikke så vanskelig. Jeg tenker egentlig ikke så mye på det i det store og hele. Klart når motivasjonen kommer inne i fra er jo ingen ting vanskelig å gjennomføre.

Man kan dra likhetstrekk med å slutte å røyke. Selv med kunnskaper om at det ikke er bra for helsen, så slutter man ikke med det. Ikke engang når de nærmeste i familien har det sterkeste ønske om det. Nei, røykestopp som kostholdsendringer eller å slutte å drikke mengder av Aspartam, må rett og slett komme inne i fra når tiden er moden for det. Og det er det for meg nå. Endelig!

Hører gjerne fine erfaringer rundt dette.

7 Comments (+add yours?)

 1. Hege
  apr 24, 2012 @ 23:01:08

  Gratulerer med avsluttende kunstig søtt. Det er flere år siden jeg sluttet med det, og migrenen blei faktisk mildere av det. Fytti katta hva vi putter i oss. Men det sier jo meg mye når jeg tok 1/3 glass med cola light, så gikk det en times tid, og så kom migrenen. Så tommel opp for alle som slutter med dette:)) Det er godt for kroppen din;)))

  Svar

 2. Sukkerspinnengelen
  apr 21, 2012 @ 13:15:21

  Jeg har akkurat begynt å få i meg dette stoffet. Liker så godt å smakssette mitt hjemmelagde boblevann med Fun light, den gule. Idiotisk, selvsagt. Finnes det noe mer fornuftig å smaksette vannet med?

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   apr 22, 2012 @ 20:29:27

   Det beste jeg har smakt er faktisk agurkskiver i vannet. På den måten blir vannet utrolig friskt. Lime og Sitron er jo også alternativer, men jeg bruker agurkskiver og isbiter i en stor karaffel. Se mitt innlegg om hva PepxiMax gjør med blodsukkeret mitt: http://lavkarboliv.no/2011/06/11/blodsukkertest-05-liter-pepsi-max/
   Husk, desto flere blogginnlegg du kommenterer og trykker «like» desto flere sjanser har du til å vinne boken til Monique Forslund “LCHF for hele familien” som jeg trekker 1. mai! Lykke til! Ronnie

   Svar

 3. Karin
  apr 21, 2012 @ 09:54:25

  Graulerer med avgjørelsen om å kutte ned på kunstige søtstoffer. Tror de lager like mange vanskeligheter for kroppen som vanlig sukker.

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   apr 22, 2012 @ 21:49:03

   Det var hyggelig av deg, Karin. Ja, det tror jeg helt sikkert at den gjør.
   NB! Husk desto flere blogginnlegg du kommenterer og «like» du trykker, desto flere sjanser har du til å vinne boken til Monique Forslund “LCHF for hele familien” den 1. mai! Lykke til! Ronnie

   Svar

 4. Tone Cecilie
  apr 20, 2012 @ 19:23:32

  Grattis – stolt av deg 😉 Lykke til med et liv uten kunstig søtning.

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   apr 22, 2012 @ 21:47:34

   Tusen takk, Tone Cecilie! Det betyr mye for meg.
   NB! Husk desto flere blogginnlegg du kommenterer og «like» du trykker, desto flere sjanser har du til å vinne boken til Monique Forslund “LCHF for hele familien” den 1. mai! Lykke til! Ronnie

   Svar

Leave a Reply