Ronnie

Spinningøkt nr 7: Challenge intervall 70 minutter

No Comments

Spinningøkt nr 7 gikk veldig bra. Selv om musikken ikke passet til min tråkkfrekvens. Men jeg kjører bare på mitt. Jeg deltok på en Challenge intervall activio 70 minutter på Elixia Jessheim. Med god oppvarming ble økten min forlenget med 20 minutter slik at jeg satt på sykkelen i 90 minutter.

Under har jeg laget en tabell over økten. Snittpulsen på intervallene er noe høyere om jeg hadde startet målingene når jeg hadde fått opp pulsen igjen. Men jeg startet altså målingene fra pause og får med meg opptrappingen til den pulsen jeg skal ligge på. Men det er lett å se ut i fra diagrammet. Vurderer å endre på dette for å få en mer nøyaktig arbeidspuls på intervallene. Jeg begynner å merke at benene blir mer og mer trente. Under denne økten merket jeg heller ingen ting til melkesyre, noe som er egentlig veldig deilig å ikke forholde seg til.

Leave a Reply