Ronnie

SPINNINGØKT 6 CHALLENGE INTERVALL MED STYRKETRÅKK

No Comments

Se hele resultatet her.

Denne gangen ville jeg ta det litt mer med ro, altså ikke ligge på 90 % av makspuls hele tiden. Jeg ønsket å sitte mest mulig som de andre, noe som er helt nytt for meg. Jeg har alltid stått og tråkket tidligere for å klare å ha høy puls. Dette for at jeg ennå ikke har styrke i benene for å kunne ha høy puls ved sittende stilling. Men jeg føler at muskelaturen begynner å komme i benene. Ihvertfall psykisk så jeg valgte å starte sittende som de andre.

Intervall 1 på 11:39 (mm:ss): Jeg hadde bestemt meg for å ligge på 82 % av makspuls sittende. Dette klarte jeg ikke å komme opp i. Derfor reiste jeg meg opp på sykkelen og fikk opp pulsen for så å sette meg igjen. Da klarte jeg å sitte å tråkke i 83 % av maks i gjennomsnitt.

Intervall 2 på 09:39: Jeg reiste meg noen sekunder etter pause for å få opp pulsen. Deretter satte jeg meg og holdt en snitt puls på 84 % av maks.

Intervall 3 på 15:00: Samme som intervall 2. Reiste meg etter pause i noen sekunder og satte meg og tråkket jevnt. Snittpuls 87 % av maks.

Intervall 4 på 13:20: Samme som intervall 2 og 3. Snittpuls 90 % av maks.

Intervall 5 på 10:42: Denne ble litt psykisk krevende. Instruktøren hadde hele timen fortalt at det kun var fire intervall. Men når vi var ferdig med den fjerde så han at det var en til. Jeg kommenterte: “flaks for meg som la meg på 90 % av makspuls på siste intervall”. Han svarte:”Klarer du det på siste intervall også, er du god”. Jeg nullstilte meg, reiste meg på sykkelen noen sekunder for å få opp pulsen for så å legge meg på 91-93 % av maks. Jeg må innrømme at jeg måtte opp og stå ved flere anledninger under det siste intervallet for å holde pulsen oppe. Snittpuls 92 %.

Jeg er kjempe fornøyd med økten. På 01:31:43 forbrant jeg 1331 kcal ut i fra klokken. Mulig jeg trener for høyt. Men uten antydning av melkesyre i benene, er det vanskelig å la være. Men hvis det er slik at kroppen på et tidspunkt ikke klarer mer, er det kanskje best å ligge litt lavere. Ikke vet jeg. Har du noe erfaringer på dette?

Leave a Reply