Ronnie

Bli kvitt FERIEFETTET

No Comments

Dagbladet skriver: Bloggeren Christer Gulbrandsen hartall på hvor mange ganger han har slanket seg. Drømmen er å veie under 100 kilo.

– Jeg har alltid vært overvektig, sier 32-åringen, som på det meste veide 152 kilo, før han tok grep og begynte å trene å spise mindre.

– På halvannet år klarte jeg å gå ned 28 kilo, men så sprakk jeg og gikk opp til 142 kilo, forteller Gulbrandsen. Forrige helg tok han utfordringen fra en av leserne av slankebloggen sin og gikk Nordmarka på langs – 3,8 lange mil. 12 timer og 15 minutter etter start kom han i mål.

– Vi gikk i totalt ti timer. Det var ganske tøft. Den siste mila gikk jeg på rein viljestryke, medgir han.

Gulbrandsen gikk sammen med fire følgere av bloggen sin. SElv er han kjemmpefornøyd med innsatsen.

– Selv om det var tungt mot slutten, gikk det lettere enn jeg hadde fryktet, sier han.

Han prøver å være fysisk aktiv fem ganger i uka – og trener styrke to ganger ukentlig, kondisjon en gan gi uka og to gåturer på en time hver. I tillegg spiser han både sunnere, mer regelmessig og mindre enn før.

– Det er ikke noe problem å begynne å slanke seg. Men etter hvert er det lett å miste motivasjonen. Da hjelper det å ha litt press utenfra og måtte rapportere til noen, sier 32-åringen, som er stipendiat ved Universitetet i Oslo og sitter som førstekandidat for SV i bydal Alna.

Kommentar fra LavKarboLiv:

Mens du var ute og gikk i over 12 timer satt jeg i sofaen og spiste egg og bacon – og gikk ned i vekt.

Mens du trener 5 ganger i uken, er jeg sosial med venner og familie uten trening – og går ned i vekt.

Ta kontakt! Jeg har en løsning til deg som gjør livet ditt enkelt å leve. GARANTERT!

Jeg kommer mer en gjerne hjem til deg og forteller deg litt om LavKarbo kosthold. Det reddet meg!

Hilsen RonnieM

Leave a Reply