Ronnie

Slowburn i ferien

No Comments

Jeg ha så smått begynnt å trene. .Har jo akkurat fjernet 32 kg fett, så det er lettere å trene nå. Jeg ville tro at det er mye lettere å få markante muskler nå som fettet er borte. Slowburn går ut på nesten det samme som Body by science.

At man tar maksimalt tyngde av hva man tåler og kjører det i 90 sekunder. Sakte ut og sakte inn.

Ca 10 sekuner ut og 10 sekunder inn i 90 sekunder. Klarer man en til har man tatt for lette vekter, Klarer man ikke 90 seknuder har man tatt forlette vekter. Man trener ben, mage, biseps, triseps og skuldre. Treningen er unnagjort på 12 minutter dersom man er fokusert.


Ser at jeg kan jobbe med teknikken.

Bisepsen får sitt.

Magen står for tur.

Dette er min tredje treningsøkt.

Fargen i ansiktet forteller sitt.

RonnieM

Leave a Reply