Ronnie

Lavkarbo uten melkeprotein eller Paleo uten frukt?

2 Comments

Målte til BMI 23,0 i dag

I dag målte jeg 78,0 kg på vekten og jeg opprettholder en stabil optimal ketose med den kosten jeg spiser nå. Det vil si ingen bær eller produkter som inneholder kassein, altså melkeproteinet (alt som er laget fra kumelk).

Vekten går fremdeles nedover og jeg ligger nå på mitt laveste noen gang bortsett fra i tenårene. Kan melkeproteinet spille en mer vesentlig rolle enn tidligere antatt på vektproblemer? Jeg vet ikke. Men jeg har fjernet det fra kostholdet mitt ihvertfall. Resultatet er at jeg går enda mer ned i vekt.

Kostholdet mitt defineres nå som Lavkarbo uten melkeprotein eller Paleo uten frukt.

 

2 Comments (+add yours?)

 1. Anne S,
  aug 23, 2012 @ 20:54:02

  Hei Ronnie.
  Har målt blodsukker og ketoner siden 8. august og ser allerede en sammenheng mellom ketoner og melkeproteinet, Har ført til at jeg også har kuttet ut melkeprodukter. Målte for første gang ketonverdi på 1,7 i dag. Har før dette stort sett hatt nivåer under 1.

  Svar

 2. Maud
  aug 23, 2012 @ 18:10:36

  Inte bara spännande att följa din och Moniques keton mätningar, utan mycket snygga diagram och undrar om du kan dela med dig av tipset hur man får till de tre färg sektionerna för keton nivåer. ingen wiz på excel men kan skapa diagram, men det där har jag inte lyckats med än.

  Svar

Leave a Reply