Ronnie

LCHF Camp 2012: Andreas “kostdoktorn.se” Eenfeldt – “LCHF i går, i dag og i morgen”

No Comments

Andreas “kostdoktorn.se” Eenfeldt testet ut sitt nye foredrag. Han viser til bl.a. hvordan LCHF har tatt tronen via søk på google.com. Tallene er hentet fra google analytics.

En forskergruppe har hentet ut tall fra mettet fett inntak og forekomsten av hjerte- og karsykdommer for hele europa. Her kan man se at de landene som har størst inntak av mettet fett har færrest forekomster av hjerte- og karsykdommer. Ikke at man kan bevise at det er en sammenheng, men tallene er vanskelig å bortforklare…

Han forklarer også hvorfor folk som spiser riktig mat (LCHF) får høyere kolesterol verdier. Grunnen er at det gode kolesterolet HDL øker i antall og partikkel størrelsen på det dårlige kolesterolet LDL øker. Noe som er svært gunstig. Man kan altså ikke gå ut i fra et totalt kolesterol. Man må vite fordelingen av HDL vs LDL og partikelstørrelsen av HDL.

Se hans blogg

Leave a Reply