Ronnie

VG 02.07.12: Vi trenger karbohydrater

1 Comment

image

Jeg blir virkelig ikke overrasket. Overrasket over at fungerende avdelingsleder Arild Johan Myrberg ikke forstår sammenhengen mellom karbohydrater og fedme. Det er ikke så rart at vi blir fetere og fetere i dette landet. Han sier at vi trenger noen karbohydrater for å få optimal utbytte at fysisk aktivitet. Selv står jeg meg i to timer på sykkel med vann og du kosthold som består at 20 gram karbohydrater. Siste turen hadde jeg en snittpuls på 87 prosent av makspuls som er målt til 195 av melkesyrefabrikken. Men jeg skal berømme han for uttalelsen – et kosthold med mindre karbohydrater fra sukker og hvitt hvetemel kan absolutt anbefales. Da er det bare grove kornsorter, frukt, ris og fettfattig mat igjen. Men jeg føler Helsedirektoratet er på vei. Smiler

One Comment (+add yours?)

  1. Steinaldermannen.no
    jul 05, 2012 @ 17:35:12

    Som vanlig settes frukt og grønt i samme kategori. Og som vanlig tror folk at vi som spiser LCHF ikke spiser grønnsaker. Men ok, de er kanskje litt på vei da.

    Svar

Leave a Reply