Ronnie

VG 02.07.12: Spiser feil mat

2 Comments

image

I VG opplyser Helsedirektoratet at 2/3 av Norges befolkning er overvektige eller fete. I følge mine matematiske kunnskaper skulle det bli 5.000.000/3*2. Altså 3.333.333 mennesker. Og ingen i hverken helsedirektoratet eller helsemyndighetene ser sammenhengen mellom det økende inntak av karbohydrater og det reduserte inntaket av fett. Jeg blir opprørt!

2 Comments (+add yours?)

 1. Steinaldermannen.no
  jul 05, 2012 @ 17:43:52

  synsegulla: Kjenner meg igjen i mye av det der. Men om det er noen trøst, viser studier at flere holder vekten etter å ha slanket seg med LCHF, kontra “vanlig” slanking slik man lærer på Grete Roede. Du går et slankt liv i møte, bare husk at LCHF er et kosthold (en livsstil), og ikke en slankekur.

  Svar

 2. synsegulla
  jul 04, 2012 @ 09:17:38

  Opprørt ja. Det er vanskelig å være tjukk. Det vet jeg, for jeg er det. Jeg prøver å gjøre noe med det. Det har jeg gjort lenge. Da jeg gikk på Grete Roede kurs fikk jeg klapp på skulderen fra venner og bekjente. Nå er det så vidt jeg tør å si at jeg spiser lavkarbo. Hver gang jeg nevner det til noen, ser de på meg som om jeg skulle vært gal, og forteller meg hvor feil jeg spiser og hvor dum jeg er, gjerne mens vi er i kaffebesøk og de trøkker innpå med sukkerbomber og forteller om mageproblemene sine, hvor vondt de har i kroppen og alle de diffuse plagene sine. Men det er jeg som tar feil.

  Svar

Leave a Reply