Ronnie

Gleder meg til å smake

2 Comments

image

I går kjøpte jeg min første Synnøve ekte Meiersmør. Jeg gleder meg til å smake. Tine meierier har gjort nok skade i vinter.

Smøret inneholder pr 100 gram:
Protein 2 g
Karbohydrat 2 g
Fett 76 g

Jeg var i utgangspunktet veldig positiv, men inneholder Tine sitt smør over 80 gram fett? Det må jeg finne ut av…

2 Comments (+add yours?)

 1. Hm
  jun 29, 2012 @ 16:38:56

  Mener du det med at Tine frøs ned 70 tonn (tror jeg) med smør? Ja, jeg er ikke helt fornøyd med Tine selv, prøver å unngå dem. Kjøper melk fra Q-meieriene, men slipper ikke unna når det gjelder kesam (vanilje og vanlig), synd at ikke Q har kommet med noe lignende.

  Nå er det ikke så lett å kjøpe smør i sverige, er livredd for bakterier, så det å ta med smør når vi er på shopping i sverige er uaktuelt. Jeg får vurdere om jeg prøver Synnøve finden sin, det kommer helt an på pris. Hvor mye kostet 200g med Synnøve Finden ekte smør?

  Svar

 2. synsegulla
  jun 29, 2012 @ 08:59:01

  Jeg så også dette smøret på butikken i går. Tine sitt inneholder 82%fett. Men jeg kommer nok til å prøve Synnøve sitt også, kanskje smaker det utrolig godt? Skriv gjerne hva du synes om det 🙂 Ha en strålende dag 🙂

  Svar

Leave a Reply