Ronnie

FOREDRAG om kosthold og trening tirsdag 26. juni kl 18:00 i Lillestrøm

No Comments

Foredrag i Lillestrøm tirsdag 26. juni – Hold deg i form og unngå de unødvendige kostholdsfeilene i sommer.

Vi, Kenn Hallstensen og Ronnie Mathisen, har på kort varsel bestemt oss for å holde et foredrag i Lillestrøm i Røde Kors-bygget ved kinoen midt i byen først kommende tirsdag 26. juni kl. 18-21.

Litt om Kenn: Kenn startet eat as i 2002 og har erfaring med nesten 20 000 mennesker på kostholdskurs. Han har også jobbet mye med toppidrett, og har blant annet ansvaret for kostholdet til begge Tippeligaklubbene Strømsgodset og Odd Grenland. Har gitt ut boka, Treningssuksess med lavkarbo, sammen med den svenske olympiske mesteren, Bjørn Ferry. Kenn skal snakke om nybegynnerfeil ved omlegging til LCHF-kosthold.

 

 

Litt om Kenn sitt foredraget: Jeg har aldri helt forstått at man lar seg “forfalle” gjennom sommeren og sommerferien. Dette er en tid vi koser oss ekstra med både god mat og drikke, og slik skal det være. Men man trenger jo ikke å gjøre det hele døgnet! Mange kutter ut treningen om sommeren, og det er minst like uforståelig. Sommeren og sommerferien er tida på året man får mest utbytte av treninga – helt sant, og da har man også best tid til fysisk aktivitet.

 

Litt om Ronnie: Ronnie ar tre års erfaring med lavkarbo som kosthold. Samtidig som han har redusert vekten med 30 kg, har han også spist seg til god helse. Med kosten har han fått mer overskudd, energi, blitt kvitt alergier, halsbrann og hodepine. Denne sommeren har han begynt trening jeg startet trening på svært høy intensitet på kostholdet med gode resultater. Med disse resultat har han deltatt på alt fra NrK debatten, blitt intervju på P3 radio, deltatt på Lørdagsmagasinet til TV2 og til og med vært på forsiden av VG. I senere tid har han startet å trene på svært høy intensitet over lengre tider.

 

 

Litt om Ronnie sitt foredrag: Jeg kommer til å fortelle om min overgang fra et normalt kosthold til et riktigere kosthold basert på karbohydratfattig/fettrikt mat. I tillegg vil jeg fortelle om mine treningsresultat på høy intensitet over lang tid.

PS! Det vil bli mulighet for å måle fettprosent og vekt på Kenn sin avanserte spesialvekt og fettklype. Kenn bruker dette blant annet på spillerne i Strømsgodset og Odd Grenland. Veiing og måling starter klokken 17:00 frem til foredraget samt i pausen.

Inngang er kr 300 per person, kr 500 for par.

For påmelding: send en mail med navn til ronnie.m@thisen.com eller sms med navn til 90 06 44 96.

Leave a Reply