Ronnie

Chantelle 40 år!

No Comments

image

Chantelle og Monique har vært barndomsvenner siden barneskolen i SørAfrika. Begge er født og oppvokst der. Mens kjærligheten førte Monique til Karlstad, førte kjærligheten Chantelle til London. I forbindelse med hennes 40 årsdag ble Monique med følge og barn invitert til London. Jeg har gledet meg til denne turen kjempe lenge. Som 17 åring bodde jeg faktisk i London et år. Det var helt tilbake i 1988. Jeg jobbet som aupair hos en familie for å lære meg språket. Noe jeg aldri har angret på. Chantelle lagde et fint hageselskap. Hun og mannen, Andrew, hadde leid inn både bartender, hoppeslott for barnene og ansiktsmaler. Det hele ble perfekt når været viste seg fra sin beste side. Et flott selskap var det og mange hyggelige mennesker. Dette var min første gang jeg snakket om lavkarbo på engelsk. Og det var en utfordring, men gøy.

Leave a Reply