Ronnie

Sykkeløkt 3: Første trening med Ullensaker cykelklub

1 Comment

Ja, jeg var vel litt for ivrig i dag. Jeg legger meg flat!

Det var kanskje litt dumt å sykle til og fra trening? Distansen til trening var 19,9 km. Og distansen fra trening (jeg hoppet for å ta en kortere vei hjem) 15,2. Altså 35,1 km… Neste gang tar jeg bilen til Jessheim hvor vi skulle møtes.

Treningsøkten i dag var en intervalløkt med to drag på 13 km hver. Første draget lå jeg på 177 bpm av 195 bpm, altså 91 % av makspuls. Det var kanskje ikke så lurt, for jeg klarte virkelig ikke gjennomføre drag 2. Men man lærer av sine feil.

Totalt syklet jeg i 2 timer og 54 minutter og forbrant 2077 kcal. Toppfart 57,4 km/t. Jeg er fornøyd med en knallhard sykkeløkt.

Inntak: Vann med 0,5 % salt.

 

One Comment (+add yours?)

  1. Oskar
    mai 17, 2012 @ 16:44:03

    Til treninga tar du som oppvarming og etter treninga sykler du deg ned, du kan selvsagt ta den på 15 km til/fra. Og når du sykler blir co2 regnskapet i balanse, de tøffe sykler både til og fra treninga. Så forresten et innslag på NRK om fotballgutta på Rosenborg som brukte bilen mellom brakkene på Lerkendal, en distanse på 100-150 meter. Husk at hverdagtrimmen er vel så viktig som de organiserte treningene. ARVE TELLEFSEN sa også i et intervjue at han alltid gikk trappene på musikkonservatoriet, mens studentene tok heisen og bruker tusenvis av kroner på treningsstudio.

    Svar

Leave a Reply