Ronnie

Lavkarboknekkebrød med smørbar Camembert fra Tine

No Comments

image

Til frokost spiser jeg som regel to lavkarboknekkebrød jeg har bakt selv. Her finner du oppskrift på lavkarboknekkebrød. På lavkarboknekkebrødene i dag, valgte jeg; Smørbar Camembert. Fløyelsmyk og mild i følge Tine. Under har jeg beskrevet næringsinnholdet pr 100 gram til pålegget:

  • Protein 14 g.
  • Karbohydrat 0 g.
  • Fett 18 g.

Pålegg smakte godt til knekkebrødene.

image

Pålegget er kjøpt hos Coop på Maura.

Med dette pålegget havner man på en fettandel på over 73% mens karbohydratandelen på bare litt over fem. Husk at et gram fett inneholder 9,1 kalorier mens karbohydrater og protein kun inneholder 4,1 kalori pr gram.

Med denne frokosten tilfører du kroppen over 73 % av energi fra fett. Det at folk tror fett må renne for at lavkarbofolket skal være fornøyd, stemmer altså ikke…

Leave a Reply