Ronnie

Da er sykkelen innkjøpt

5 Comments

image

Etter mye frem og tilbake falt jeg for denne. En Trek Madone 4,7 med carbon ramme og Ultegra girsystem.

Jeg gleder meg til første treningsøkt på den. Rett etter 1. mai helgen melder jeg meg inn i Ullensaker sykkelklubb. Da starter alvoret for alvor. Alvoret med å bevise at man har en fordel i utholdenhetstrening med lavkarbo som kosthold.

5 Comments (+add yours?)

 1. Hm
  mai 01, 2012 @ 23:36:50

  Og la meg legge til: Fy for en pris på den sykkelen! 😀

  Svar

 2. Hm
  mai 01, 2012 @ 17:38:45

  Den gangen jeg jogget, før den forbaskede beinhinnebetennelsen tok knekken på den moroa, ja, da jogget jeg sammenhengende i omtrent 1 time, med kanskje en eller to pauser. Men det var ikke for å hvile, men for å få i med væske, for det ble varmt, og dehydrering er ikke noe å spøke med.

  Jeg har god erfaring med merket TREK, og sykler 2 timer daglig, dog på en hybridsykkel, ikke racersykkel. For øyeblikket føler jeg at jeg får nok fart ut av den, men de sier at at racersykler er “lettere” og ruller bedre.

  Og jeg håper virkelig ikke at du mener at du er bedre på utholdenhet enn en som trener på et mer karborikt kosthold?

  Svar

 3. Julie
  mai 01, 2012 @ 12:49:24

  Fordelen med et lavkarbo kosthold merker jeg hver eneste gang jeg er ute å jogger! min første joggetur etter omlegging til lavkarbo (hadde gått på lavkarbo i 6mnd) var helt fantastisk! Jeg klarte å jogge sammenhengende i over 20 minutter, noe jeg aldri klarte selv etter lang trening uten lavkarbo. Så nå gleder jeg meg til hver eneste økt! Blir aldri tom for energi, bare vilje!
  Lykke til med syklinga!

  Svar

 4. Karin
  mai 01, 2012 @ 08:59:32

  Gratulerer med ny sykkel. Deilig å ta seg en treningstur i det flotte vårværet.

  Svar

 5. Monique
  apr 30, 2012 @ 22:06:48

  WOW! Supersnygg! Lycka till med cyklandet gutten min! Heja heja dig!
  Whatever you set your mind to, you do! And I love that about you…

  Svar

Leave a Reply