Ronnie

Inkompetanse hos direktør Tore Angelsen i Opplysningskontoret for frukt og grønt

4 Comments

Jeg rister på hodet når jeg leser DagensNæringsliv fra fredag. Direktør Tore Angelsen i Opplysningskontoret for frukt og grønt uttaler: “De på lavkarbo spiser mer grønnsaker og bær, men mindre frukt og grønt”. Hmmm.

Når selveste direktøren for Opplysningskontoret for frukt og grønt ikke har filla peiling på hva frukt og grønt egentlig er, blir en slik artikkel latterlig. Spessielt når ikke en tilsynelatende oppreist journalist som skriver artikkelen har noe form for filter til hva som blir skrevet.

Ikke se bort i fra at Opplysningskontoret for frukt og grønt kommer til å søke etter en ny direktør som vet at grønsaker og grønt er samme sak, eller at journalist Gregers Ottesen fra DagensNæringsliv får andre oppgaver å jobbe med i fremtiden…

4 Comments (+add yours?)

 1. Monika
  apr 17, 2012 @ 10:22:23

  Hahaha… klasse-sitat! Jeg har også hørt rykter om at lavkarbofolka spiser mer ost og smør, men mindre meieriprodukter… ;))

  Svar

 2. Kristin
  apr 16, 2012 @ 13:52:57

  De sitter nok begge trygt, like it or not. Mange leser nok dette uten å stusse i det hele tatt. Jeg har tro på at dette er journalistens slurvefeil. Jeg håper i det minste det…

  Svar

  • Ronnie W. Mathisen
   apr 17, 2012 @ 19:31:14

   Jeg håper virkelig at dette er en skrive feil. Hvis ikke blir jeg veldig veldig bekymret…

   Svar

Leave a Reply