Ronnie

Spinningøkt 5 på Spenst Rykkinn i marsjfart på 90 %

No Comments

Se hele treningsresultatet her

Spinningøkt nr 5 utførte jeg på Spens på Rykkinn. Min gode venn Henriette driver stedet og inviterte meg til en spinningøkt. Henriette var en god instruktør og ga klare instruksjoner. Økten for mitt vedkommende varte i 55 minutter.

Men i dag brukte jeg litt tid på å komme meg opp til marsfart på 90 prosent av makspuls. Jeg merker at bena har vært med på fire tøffe spinningøkter i det siste. Tror det er lurt å ta et par dager hvile nå. Men fremdeles har jeg ikke antydning til melkesyre. Mulig jeg har høy smerteterskel og ikke kjenner melkesyre så lett, ikke vet jeg? Hadde vært artig å målt melkesyreverdier i benene etter en hard spinningøkt. Etter oppvarming stod jeg hele del 1 og del 2 for å holde 90 % av makspuls. Fire timer før trening spiste jeg to egg og en pakke bacon. Under trening kun inntak av vann. Umiddelbart etter trening drakk jeg en proteinshake.

Spørsmålet er om hvor raskt restitusjonen skjer når man går på lavkarbo da vi ikke får rester av karbohydratforbrenning i form av melkesyre. Men muskelaturen trenger jo tid til å lege seg men hvor lang tid, det er spørsmålet? Har du erfaringer rundt dette?

Under har jeg laget en tabell som viser gjennomsnittpuls i de forskjellige delene av treningen.


Da tar jeg hvile et par dager fra spinning. Men hvor lenge….

Leave a Reply