Ronnie

Spinning 55 minutter sammen Monique Forslund

No Comments

Monique (lifezone.se) Forslund og Ronnie (lavkarboliv.no) Mathisen på 55 minutter spinning på Elixia Jessheim.

Det var kjempe moro å ha med kjæresten min på en spinningøkt. Det tydelig å se at også henne kan holde høy intensitet over lengre tid på lavkarbo. Hun trener vanligvis styrke og Zumba og det er hele to år siden hun satt på spinningsykkelen sist. Monique stod også oppreist under del 1, del 2 og del 3.

Under har jeg satt opp et skjema med data i de forskjellige delene av økten hennes. Fantastisk resultat!

Under er treningsresultat mitt for min fjerde spinningøkt. Se hele resultatet her.

Etter oppvarming valgte jeg å reise meg opp og stå under del 1, del 2 og del 3 uten pause. Jeg klarte å holde en høy intensitet under alle de tre delene intruktør Egil hadde lagt opp til. Men jeg trodde økten var ferdig når del tre startet, så jeg satte meg ned og startet nedkjøring. Det viste seg var feil og jeg reiste meg for å få opp pulsen igjen. Opplevde det som ganske psykisk anstrengende da jeg trodde økten var ferdig. Men jeg stod 15 minutter til…

Økten (inkl oppvarming og nedkjøring) varte i 00:54:50 hvor jeg i gjennomsnitt holdt 87 % av makspuls. 72 % av den totale økten lå jeg i sonen 90 % – 100 % av makspuls.

Leave a Reply