Ronnie

Vekt i dag 80,1 kg

No Comments

Vektreduksjonen går sin gang. Forklaringen på at jeg gikk opp i går og plutselig veldig mye ned til i dag kan forklares i at jeg sansynligvis hadde mye mat i kroppen når jeg veiet meg i går.

De siste 11 dagene har jeg gått ned 2,9 kg, som utgjør 263 gram pr dag. Mye skyldes nok min hypotese som går ut på å spise fett før kveldstid. Jeg tror da at man sender signaler til kroppen med å kvitte seg med lagret fett gjennom natten og morgenen. Når jeg spiser fett rett før leggetid er jeg ikke sulten før langt utpå dagen. I går spiste jeg ikke mat før klokken 13:00.

Slik kan et matinntak se ut før jeg legger meg. Jeg steker Kavli osteskiver i mikroen på stekepapir i 5 minutter på full guffe. Når osten har blitt kald smører jeg på f.eks. Kavli rekesalat og Kavli egg med majones. Her fikk jeg i meg hele 71 gram fett som utgjør 631 Kcal rett før jeg la meg.

Leave a Reply