Ronnie

4 kg opp i sommer – Skyldes det vin?

No Comments

Siden starten på juli har jeg gått opp fra 79 kg til 83 kg. Ikke store greia når jeg for to år siden veide 110 kg, men dåg 4 kg. Kosten har vært den samme men jeg har drukket endel vin. I tillegg har jeg vært mye ute og reist. Selv om jeg har gått på lavkarbo hele tiden, er det rart hva man får i seg av skjulte karbohydrater i forskjellige sauser og søtning av mat. Når det gjelder vin har jeg nok fått i meg et glass eller to glass nesten daglig.

Noen i LCHF miljøet mener at vin ikke er så farlig, men jeg tviler. Den 15. august kuttet jeg ut vindrikkingen og vektreduksjonen startet direkte. Er det alkoholen som bremser fettforbrenningen eller inneholder vin såpass mye sukker fra druer som gjør at man faktisk legger på seg? Ikke vet jeg. Det jeg vet er at jeg går ned i vekt når jeg ikke drikker vin. Dagens vekt: 81,9 kg.

Leave a Reply