Ronnie

Sukkerdjevelen tok meg igjen…

No Comments

Med jetleg i kroppen etter Los Angeles og kjempe fornøyd etter en kjempe fin ferie med sol, sommer og forelesninger innen Stenalderdietter, tok jeg meg en is i Charlottenberg. Det skulle vise seg at jeg aldri skulle gjøre…

Sukkerdjevelen slo inn for fullt!

Etter at jeg hadde spist en enkel is av typen Magnum med jordbær og lys sjokolade, slo kicket inn for fullt. Ikke før jeg hadde passert grensen til Norge hadde jeg lesket meg med en Troika og en Stratos sjokostriper.

Under hele bilturen hjem satte jeg og funderte på hva jeg hadde av søtsaker hjemme. Jeg klarte rett og slett ikke tenke på noe annet. Når jeg kom hjem kastet jeg meg over alle restene jeg hadde av søtsaker liggende. Frysevarene var igjen i bilen…

Det gikk med en pose påskemasipan, en halv pose Nidar favoritter og resen som var igjen av Maarud grill potetgull. Da var skapet tomt og sukkerdjevelen var fornøyd. Klokken var rundt midnatt så jeg gikk heldigvis å la meg. Ellers ville jeg nok ha oppsøkt en butikk i nærheten og fortsatt…

I dag har jeg kun spist LavKarbo igjen. Og heldigvis for det! Puhhhhhh

Sukkerdjevelen fikk meg til å spise 245 gram karbohydrater før jeg fikk blunket.

Leave a Reply