Ronnie

LCHF Camping 2011 Säffle Sverige

No Comments

LCHF magasinet i Sverige arrangerer sin årlige LCHF Camping i år på Duse Udde Camping i Sverige like ved Karlstad.

Jeg fikk muligheten å holde mitt første foredrag om mitt LavKarboLiv. Jeg snakket om hvordan jeg kom inn på LavKarbo og fortalte om mine opp og ned turer. Under foredraget takket jeg Sten Sture Skalderman for inspirasjonen til å endre livet mitt til LavKarbo (LCHF). Han fikk en flaske vin som ble godt imottatt.

 

Min store inspirasjons, Sten Sture Skaldeman, AnnSofi fra LCHF magasinet og meg.

 

Under årets LCHF Camping reise vi ned til LCHF butikken Spirea i Säffle sentrum. Driveren Helene har fått i gjort et kjempe stort arbeid med butikken og kunne vise til mange spennende produkter. Der i blant gode krydder uten tilsettningsstoffer som folk kommer langveis fra for å kjøpe.

 

Her ekspederer innehaveren Helene glade LCHF kunder i sin butikk Spirea.

 

Der i fra gikk turen til Gröna Ko som selger økologisk kjøtt.

 

Her handler Sten Sture Skaldeman økologisk kjøtt.

 

Meg og min sønn Sondre og min nevø Simen.

 

Leave a Reply