Ronnie

Vektdiagrammet mitt frem til 80,7 kg

No Comments

Den 1. januar 2010 veide jeg 110 kg. I dag på min 40 årsdag 1 og 1/2 år senere veier jeg 80,7 kg. Det er en vektreduksjon på hele 29,3 kg!

26,6 prosent av min kropp er borte. Og det føles så “#&/”&/% digg!

Men seriøst. For å få til dette må man gå “back to basic”. Hva har mennesket tilpasset å spise og drikke gjennom milioner av år? Spiser og drikker man det, blir man slank og frisk! Sukker og stivelse er ikke alternativer. Kjøtt, fisk, fugl, bær, nøtter, mettetfett, vann er gode tips! 😉

 

Som kommer frem av grafen gikk vekten opp med en gang jeg begynte å spise “vanlig” mat igjen. Under en periode på “vanlig” mat i 8 uker la jeg på meg 5 kg og var oppe i 90 kg igjen. Min 40 års dag nærmet seg. Og den 26. april tok jeg meg sammen og kuttet ut sukkeret igjen og satte meg som mål å gå ned fra 90 til 80 kg innen 18. juni. Jeg klarte 9,3 kg og sier meg strålende fornøyd med det. Nå veier jeg 80,7 kg, og er sunn som et menneske er skapt for å være.

Leave a Reply