Ronnie

Forlaget Lille måne – Vårslipp 2011

No Comments

Den 26. mai 2011 deltok jeg på Lille måne forlag sitt vårslipp 2011 som de arrangerte i samarbeid med VOF (Videnskap og fornuft) og KOS (Kostreform ved overvekt og sukkersykdommer) . Ikke viste jeg da at jeg kom til å bli introdusert for den sannsynligvis viktigste boken innen lavkarbo. Nemlig boken “Matrevolusjonen” av forfatter og doktor Andreas Eenfeldts.

 

Forlagssjef  Jan Mesicek fra Lille måne forlag, stod for introduksjonen.

 

Først på scenen var Terje Sandberg. Som i tillegg til å forfatte boken “Friskere fremtid – uten mel, melk og sukker” er han nyutnevnt formann for KOS Norge (Kostreform ved overvekt og sukkersykdommer). Terje fortalte om sin tid da han var syk av normal mat og tiden rundt da han fant ut at han hadde matintoleranse. Han har gått ned 16 kilo og lever nå et liv uten sukker, mel og melk.

 

Deretter entret forfatter og doktor Andreas Eenfeldt scenen med sin bok “Matrevolusjonen” . I tillegg til å være doktor og forfatter har Andreas Skandinavias største lavkarbo blogg: kostdoktorn.se i Sverige. Den besøkes av 20.000 mennesker daglig. Han mener bl.a. at innføringen av sukker og stivelse som; brød, ris, poteter og pasta er årsaken til dagens fedme epidemi. Samtidig som vi har blitt opplært til at vi skal unngå å spise fett. Han råd er å unngå sukker og stivelse. Og i tillegg unngå øl, frukt og lettprodukter. Men at vi skal spise mer fett for å bli mett.

 

Her signerer Andreas min nyinnkjøpte bok.

 

Her signerer Terje min nyinnkjøte bok

Leave a Reply